Toekomstbestendig ondernemen

-persoonlijk, stralend, vakkundig-

Bij Keukenspectrum Groep gaat duurzaamheid en ons MVO beleid niet alleen om onze CO² footprint, maar gaat het juist ook om de mensen.

Wij geloven in de kracht van de community van ondernemers en medewerkers. De  toegevoegde waarde voor Keukenspectrum Groep ontstaat door samenkomen en elkaar inspireren. De professionals in de community zijn de drijvende kracht achter veranderingen in onze groep. Hiërarchie past niet zo bij ons, het management heeft vooral een ondersteunende rol.

Vakmensen van de Keukenspectrum Groep zijn persoonsgericht, stralend en vakkundig. Ze denken na over een duurzame toekomst, een toekomst waarin we met onze community en winkels het milieu minimaal belasten en onze dienstverlening en producten tegelijkertijd steeds verbeteren. Onze klanten mogen op ons rekenen als het gaat om steeds duurzamere adviezen en ondersteuning.

We zetten in op duurzame inzetbaarheid van onze vakmensen voor nu en later. Iedereen moet blijven groeien in de rol van professional. Daarbij vinden we welzijn en welbevinden essentieel; blije professionals zorgen voor blije klanten!

Keukenspectrum Groep draagt bij aan een duurzaam businessmodel voor ondernemers maar biedt ook een prettige, uitdagende omgeving voor medewerkers om trots onderdeel van uit te maken; een toonaangevende community van vakmensen.