I-KOOK

“Voor iedereen persoonlijke aandacht en begeleiding met als uitkomst een unieke, kwalitatieve en betaalbare keuken.”

I-KOOK is een echte keukenspecialist in een prijssegment waar klanten dat niet verwachten. Altijd vriendelijk geprijsd, vakkundig en persoonlijk.

Het bedrijf is gebouwd op de mensen, er is een open cultuur en nauwelijks hiërarchie. Bij I-KOOK moet je gewoon logisch gedrag vertonen, steeds in het belang van de klant. Veel regels zijn daarvoor niet nodig. De keukencoaches hebben veel ruimte voor eigen invulling en krijgen veel verantwoordelijkheid om hun klanten blij te maken.

WINKELS: 28
PROFESSIONALS: 134
ONDERNEMERS: 28
FRANCHISE WINKELS: 5
De Keukenspectrum Groep heeft de afgelopen 20 jaar gebouwd aan het merk I-KOOK en heeft onlangs het merk KeukenCoach in de markt gezet.

KeukenCoach

“Wij betoveren het hart van je huis.”

KeukenCoach brengt het topniveau aan dienstverlening naar het middensegment van de keukenmarkt. Dit concept richt zich op klanten die goed weten wat ze voor ogen hebben en gericht zijn op A-merken. De klanten van KeukenCoach willen geadviseerd worden door experts met vergaande vakkennis.

Nu een basis in de grote steden is gelegd beogen de broers de komende jaren verder te groeien door franchisesamenwerkingen aan te gaan met lokale ondernemers. Dat kan in plaatsen als Heerhugowaard, Medemblik, Heerenveen, Middelburg, Veldhoven of Harderwijk. De vestigingen draaien om de persoonlijke relatie tussen klant en lokale ondernemer. Het ‘geweld en de drukte’ van meubelboulevards past daar niet altijd bij, leuke standalone locaties of gewoon in de winkelstraat is vaak passender om de connectie met de klanten te maken.

WINKELS: 5
PROFESSIONALS: 17
ONDERNEMERS: 4
FRANCHISE WINKELS: 3