20 jaar geleden begonnen broers Jaap en Roel Oostra Keukenspectrum Groep als reactie op de weinig respectvolle manier waarop bestaande keukenzaken met klanten omgingen. Gefundeerd op gemeenschappelijke waarden als vertrouwen, integriteit en respect werd dit een groot succes. Inmiddels zijn er meer dan 30 winkels met de concepten I-KOOK en KeukenCoach. “Om aan de groei uit de markt te voldoen zijn wij op zoek naar franchisenemers. De consument weet ons goed te vinden en ik verwacht dat de groei zich doorzet. Onze visie is dat vakmensen zoveel mogelijk ontzorgd moeten worden, zodat zij zich focussen op waar ze écht goed in zijn. Ze worden dan efficiënter en kunnen blijvend succesvol zijn”, aldus franchisegever Roel Oostra.  

“Onze ondernemers spelen een cruciale rol in onze formule. Zij zoeken naar de beste oplossing voor de klant en nemen daar alle tijd voor. Het is altijd maatwerk waarbij je goed moet kunnen luisteren naar de klant. Iedere keuken is uniek in het ontwerp en uniek in de installatie op locatie. De ondernemer staat centraal in het hele proces: het begint met het in kaart brengen van de wensen en de situatie thuis. Dan volgt de tekening, de planning en de realisatie. De keuken is een product met een hoge emotionele lading en de dienstverlening is dus doorslaggevend. De klant stelt hoge eisen, het is onze sport om verwachtingen te overtreffen. Als franchisegever zorgen wij ervoor dat de ondernemer optimaal in staat wordt gesteld de klant te helpen.

 

Onderdeel van de Keukenspectrum Groep

De Keukenspectrum Groep is in staat om professionals in de keukenbranche succesvol te maken door een zeer uitgebreide dienstverlening en korte lijnen. De dienstverlening bestaat uit een effectieve marketingaanpak, orderverwerking, administratie tot aan centrale ICT diensten, trainingen en inkoop. Alles wat nodig is om de ondernemende specialisten te laten excelleren.