UTRECHT, 22 juni 2023 – Vandaag opende Keukenspectrum Groep haar vijfde KeukenCoach vestiging op Kanaleneiland in Utrecht.

De nieuwe winkel, gevestigd aan de Decimalaan, wordt gerund door franchisenemer Mustapha Sarti. Zijn team wordt versterkt door Walid Asfour, Noureddine Sarti, Michel Takahashi, Nadia Adli en Serkan Can. Samen staan zij klaar om iedere klant te voorzien van persoonlijk advies. De experts van KeukenCoach begeleiden hun klanten gedurende het gehele proces, van concept tot oplevering. Ze zijn flexibel, betrouwbaar en nauw verbonden met de lokale gemeenschap.

Het pand is volledig in lijn met het unieke KeukenCoach concept. Het biedt een ruime opstelling met een bovenverdieping vol keukenideeën. Vanaf vandaag is iedereen van harte welkom om de winkel te bezoeken en inspiratie op te doen.

Roel Oostra, medeoprichter van Keukenspectrum Groep: “Een mooie mijlpaal om KeukenCoach in Utrecht op de kaart te zetten. Fijn om dit project samen met een doorgewinterde ondernemer als Mustapha Sarti op te zetten.”

Utrecht is de vijfde winkel van KeukenCoach. Dit relatief nieuwe concept opende eerder vestigingen in Amsterdam (2020), Amersfoort (franchise, 2020) en Rotterdam (2021). Afgelopen maart werd KeukenCoach Eindhoven (Ekkersrijt) door franchisenemer Ralph van den Langenberg officieel geopend.

Mustapha Sarti: “Het is voor mij heel inspirerend om mee te bouwen aan dit merk en samen te werken met de mensen erachter.”

Keukenspectrum Groep: 20 jaar ondernemerschap

De broers Jaap en Roel Oostra begonnen 20 jaar geleden Keukenspectrum Groep. Gefundeerd op gemeenschappelijke waarden als vertrouwen, integriteit en respect werd dit een groot succes. Inmiddels exploiteert Keukenspectrum Groep meer dan 30 winkels met de concepten I-KOOK en KeukenCoach.

Roel Oostra licht toe: “KeukenCoach is het resultaat van ruim 20 jaar ervaring in de branche. Hier gaat het kopen van een keuken net even anders. In onze service gaan we een stap verder dan anderen. We stoppen pas als je helemaal tevreden bent en gidsen jou vanaf ontwerp tot oplevering naar jouw droomkeuken. We gaan áltijd voor het beste resultaat.”